Word vrijwilliger

Mee helpen

We zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de opbouw van de organisatie. Personen die het leuk vinden om mee te helpen aan de realisatie van dit prachtige project.

Om de vele taken uit te kunnen voeren hebben we ondersteuning van vrijwilligers nodig. Het is de bedoeling om een aantal vrijwilligers samen op een taak te zetten. Op die manier wordt een vrijwilliger niet overbelast en is het leuker om met een bepaalde taak samen bezig te zijn. De meeste taken kunnen thuis uitgevoerd worden. Overleggen kan op kantoor of via videoverbinding. Maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om bij ons op kantoor te komen.

Lijkt het je leuk om met een van onderstaande taken te helpen?

  • Projectondersteuning
  • Teksten schrijven
  • Engelse vertalingen
  • E-mails beantwoorden
  • Administratie
  • Maquette bouwen

Wanneer Olifant Wereld gerealiseerd is, zal het voor een groot gedeelte op vrijwilligers draaien. Enthousiaste mensen die een aantal uren per week als gids, safari-chauffeurs of als restauranthulp een bijdrage leveren aan het functioneren van Olifant Wereld, zijn van harte welkom. Maar zover is het nog niet….

Aanmelden als vrijwilliger

Wil jij Olifant Wereld helpen als vrijwilliger? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier.

We zijn heel benieuwd naar jou!

De olifant heeft jou nodig

Van Wereldburger tot ZakenVriend. We hebben zoveel mogelijk mensen nodig om samen met ons de olifant te beschermen. Help dus mee!

 

Sluit je vandaag nog aan en help de olifanten

Postadres
Postbus 2048
2130 GE HOOFDDORP

Bezoekadres
Binnenweg 4
2132 CT HOOFDDORP

E-mail
info@olifantwereld.org

Telefoon
+31 23 7370558

Olifant Wereld is een project van Vrienden van de Olifant

Vrienden van de Olifant is een non-profitorganisatie op het gebied van natuurbescherming, die zich inzet voor de bescherming van Aziatische en de Afrikaanse olifanten en in het bijzonder voor weesolifantjes.

Kijk ook op www.olifanten.org

Fiscaalnummer: 807210791  |   KvK: 30150477  |   IBAN: NL36 RABO 0365 9669 24