Draag een steentje bij

Mee helpen

Wie straks bij Olifant Wereld binnenkomt, ziet als eerste de Evenementsruimte en daarnaast het Filmtheater, waarvan de wanden Muur der Wijzen worden genoemd. In de stenen van de Muur der Wijzen worden namen gegraveerd van de mensen die een steentje bijgedragen hebben. Het is ook mogelijk om voor een kleine bijdrage een blanco steentje bij te dragen.

De Muur der Wijzen is een blijvend onderdeel van Olifant Wereld en zal er wellicht wel meer dan 100 of 150 jaar zijn. Jouw kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen kunnen je naam aanwijzen: “Kijk! Oma en opa hebben meegeholpen om Olifant Wereld op te bouwen”.

Tekststenen worden op een hoogte van 1 tot 2 meter aangebracht, dus op ooghoogte.

 

Er zijn 4 mogelijkheden:

De bijdrage voor een blanco steen is €25.

De bijdrage voor een steen waar de naam in wordt gegraveerd is € 125,- Past de naam niet op een steen, dan zal er een dubbele steen geplaatst worden en is de bijdrage € 250,- Wil je naast jouw naam nog tekst in een steen willen plaatsen, dan is de bijdrage voor deze steen € 75,-.

Een steen is 21 cm breed en 5 cm hoog. Er passen 16 letters met een hoogte van 1,7 cm.

Wie zijn of haar naam extra wil laten opvallen, kan een Natuursteen reserveren die boven de Naamstenen wordt aangebracht, op een hoogte van 2 meter. De bijdrage voor een Natuursteen is € 500. De natuurstenen zijn 28 cm lang en 11 cm hoog.

Iedereen die een steentje bijdraagt ontvangt een persoonlijk certificaat en de exacte plaats waar de steen of stenen op de Muur der Wijzen te vinden is.

Aanmelding “Draag een steentje bij”

Vul onderstaand formulier in wanneer je een steentje bij wilt dragen.

Soort steen

De olifant heeft jou nodig

Van Wereldburger tot ZakenVriend. We hebben zoveel mogelijk mensen nodig om samen met ons de olifant te beschermen. Help dus mee!

 

Sluit je vandaag nog aan en help de olifanten

Postadres
Postbus 2048
2130 GE HOOFDDORP

Bezoekadres
Binnenweg 4
2132 CT HOOFDDORP

E-mail
info@olifantwereld.org

Telefoon
+31 23 7370558

Olifant Wereld is een project van Vrienden van de Olifant

Vrienden van de Olifant is een non-profitorganisatie op het gebied van natuurbescherming, die zich inzet voor de bescherming van Aziatische en de Afrikaanse olifanten en in het bijzonder voor weesolifantjes.

Kijk ook op www.olifanten.org

Fiscaalnummer: 807210791  |   KvK: 30150477  |   IBAN: NL36 RABO 0365 9669 24